Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
filter
    prijs
    • --
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Architecturale verlichting

Lampen hoeven niet perse alleen een kamer te verlichten. U kunt ze ook gebruiken om een ruimte mee in te vullen of bepaalde objecten te belichten. Architecturale verlichting is hier speciaal voor ontwikkeld. Wanneer u dus uw verlichting wilt gebruiken om bepaalde delen van uw interieur te belichten en niet zozeer naar een lamp die opvalt op zoek bent, dan is deze stijl uitermate geschikt voor u. Hardy verlichting heeft een enorme keuze aan architecturale verlichting.

Wat is architecturale verlichting?

Bij architecturale verlichting draait alles, zoals de naam al zegt, om het invullen van de ruimte. Dit type lamp is dan ook speciaal ontwikkeld om objecten letterlijk in de spotlight te zetten. Een kenmerkende lamp van deze stijl bestaat bijvoorbeeld uit allemaal kleine spotjes. Zo kunt u zelf kiezen wat u belicht wilt hebben en kunt u gelijk meerdere objecten tegelijkertijd verlichten. Daarnaast is architecturale verlichting simpel. Het gaat immers niet om de lamp, maar het object wat gezien moet worden. Een andere voorbeeld van dit type lamp is dan ook een simpele balk waar licht uit komt. Deze kunt u dus in uw interieur verwerken zonder dat de lamp opvalt.

Type architecturale verlichting

Bij Hardy verlichting kunt u verschillende soorten architecturale verlichting krijgen. Het maakt dus niet uit welk object verlicht dient te worden of waar u de lamp wil plaatsten, want met de lampen die wij in ons assortiment hebben, is alles mogelijk. Dus bent u op zoek naar architecturale verlichting, breng dan een bezoekje aan onze webshop.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden