Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Brocante verlichting

Wanneer u een liefhebber van antiek bent, dan is dit de perfect stijl voor u. Brocante verlichting heeft een ouderwetse uitstraling waardoor het lijkt of de lampen oud zijn, terwijl dit niet het geval is. Ook wanneer u geen liefhebber van antiek bent, zijn brocante lampen ideaal voor de inrichting van uw huis, omdat ze door hun uiterlijk in ieder interieur passen.

Brocante verlichting: Wat is het?

Het woord brocante komt uit het Frans en betekent letterlijk "antiekwinkel". Dit wil niet zeggen dat brocante en antiek hetzelfde is: juist niet. Producten die de naam brocante dragen, hebben wel het uiterlijk van antiek, maar zijn niet waardevol, of oud genoeg, om hiervoor door te kunnen gaan. Daarnaast staat brocante bekend om zijn kleine imperfecties en oneffenheden. Iets wat u bij antiek niet terug ziet, omdat deze spullen vaak gerestaureerd worden om het originele uiterlijk te behouden. Brocante verlichting zijn dus lampen die een ouderwetse uitstraling hebben, maar die dat eigenlijk niet zijn. Iets wat u dan ook vaak terug ziet komen bij dit type verlichting zijn de ouderwetse lampenkapjes.

Soorten brocante verlichting

De hanglampen zijn toch wel kenmerkend voor brocante verlichting. Deze lampen komen in allerlei verschillende vormen en maten. Zo zijn er de hele simpele versies met 'maar' een lampje, maar er zijn ook hele kroonluchters in brocante stijl te vinden. Gelukkig beperkt brocante zich niet tot hanglampen, maar is ieder type lamp in deze stijl te krijgen. Hardy verlichting heeft een groot aanbod brocante lampen. Dus bent u op zoek naar dit type verlichting? Neem dan snel een kijkje in onze webshop.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden