Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Type
Series
filter
    prijs
    • --
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Catellani en Smith creëren licht

Het verhaal van Catellani en Smith begon ongeveer 25 jaar geleden. Logan Smith ontmoette een edelsmid en sindsdien zijn beide mannen niet meer weg te denken uit de verlichtingsbranche. In 1989 werd het bedrijf opgericht en door de Britse architect Logan Smith en de smid Enzo Catellani. Met veel liefde voor ieder detail vervaardigden zij nieuwe en nog niet eerder geziene lampen. Iedere design lamp was weer anders dan de vorige en het merk werd binnen een mum van tijd exclusief.

Milieuvriendelijke design verlichting

Ook Catellani & Smith realiseren zich hoe belangrijk het milieu is. Sinds 2008 dragen zij actief bij CO2-reductie en energiebesparing door het gebruik van LED-lampen. De kwaliteit en de kleur van het licht gaat hier niet door achteruit. Alle design lampen van Catellani & Smith zijn zeer indrukwekkend door de straling van het licht en het effect dat hieruit voortkomt.

Unieke Catellani & Smith concept

Het concept van Catellani & Smith is dat zij proberen de kleur van zonlicht proberen te vervangen met kunstlicht. Door unieke lampenkappen en armaturen vervangen zij de gouden, warme kleur van de zon. Zo ontwierpen ze een grote gouden schijf die verlicht wordt door kaarslicht. Apart is juist dat de maan steeds terugkomt in hun motieven.

Catellani & Smith kwaliteit

Van alle Catellani & Smith design lampen kunt u de beste kwaliteit verwachten. Alle materialen waarvan de lampen gemaakt zijn, zijn van hoogwaardige kwaliteit en uitstekend afgewerkt. Bovendien is al het materieel uitvoerig getest en gecontroleerd. Alle Catellani & Smith design lampen zijn met de hand gemaakt. Dit maakt het merk extra exclusief en iedere design lamp uniek.

Catellani & Smith design lampen bestellen

Catellani & Smith lampen zijn niet goedkoop. Het zijn exclusieve, handgemaakte design lampen. Omdat wij begrijpen dat u deze lamp met de grootste zorgvuldigheid wilt behandelen, gaat Hardyverlichting.nl met de uiterste zorg met uw lampen om. Daarnaast kunt u iedere lamp persoonlijk komen bezichtigen in onze showroom, nog vóórdat u hem koopt. Maak een afspraak of kom langs om uw eigen Catellani & Smith op te halen, of bestel hem online!
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden