Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Type
Series
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Eglo buitenverlichting voor in de tuin

Zoekt u buitenverlichting van het merk Eglo? Dan bent u bij Hardy Verlichting aan het juiste adres. Hardy Verlichting voert een groot assortiment aan Eglo buitenverlichting. Deze lampen verlichten uw tuin en/of veranda met prachtig, helder licht en versterken daarnaast de uitstraling van uw huis en tuin. Hanglampen voor onder een overkapping, wandlampen voor naast de voordeur of simpele staande lampen. Bekijk ons assortiment Eglo lampen en maak uw keuze.

Eglo verlichting online kopen bij Hardy Verlichting

Met Eglo buitenverlichting boekt u gegarandeerd succes. Met de tuinlampen kunt u alle kanten op: houdt u van moderne verlichting? Dan zijn de Baffi, Bagaos of de Konya series o.a. geschikt. Koopt u liever traditionele lampen? Dan bieden bijvoorbeeld de Abano en de Laterno series voor u een uitkomst. Al deze collecties en nog veel meer koopt u natuurlijk bij Hardy Verlichting.

Collecties Eglo lampen

Bij Hardy Verlichting bestelt u al uw Eglo buitenverlichting. Abano Gardenliving by Eglo is een van de vele Eglo collecties voor buiten en tuin die wij aanbieden. Eglo tuinlampen zijn gemaakt van glas, kunststof of roestvrij staal. Wit, zwart en staal zijn de populairste kleuren voor deze buitenlampen. Duurzaamheid, daar draagt Eglo graag aan bij. O.a. de Zimba serie is een energiebesparende en moderne LED verlichting van Eglo.

Voordelen Eglo buitenverlichting

Hoewel de (gloei)lamp al in 1879 is uitgevonden is de techniek achter verlichting veel veranderd sinds die tijd. Eglo zet zich continu in voor duurzame ontwikkeling en milieubescherming. Zodoende is Eglo buitenverlichting energiezuinig, veilig, vuilafwerend en bestendig tegen zowel zomerse als winterse weersomstandigheden. De perfecte lamp voor uw tuin!

Buitenverlichting voor terras, tuin of balkon

Met Eglo lampen kunt u al uw buitenruimtes inrichten. Denk hierbij niet alleen aan uw tuin, maar ook aan uw (dak)terras of zelfs uw balkon. Als u een van deze ruimtes een make-over wilt geven dan is Eglo verlichting een goede plaats om te beginnen. Door een of meer prachtige Eglo lampen te plaatsen krijgt uw woning een hele andere uitstraling.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden