Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Type
Series
filter
    prijs
    • --
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Grok lampen en verlichting online kopen

Hardy Verlichting heeft een bijzonder aanbod verlichting van het Spaanse lampenmerk Grok. In onze webwinkel vindt u foto's van alle Grok lampen online en in onze complete showroom kunt u iedere lamp 'in het echt' zien. Hier vindt u meer dan 200 Grok armaturen onder één dak! Grok heeft o.a. mooie aluminium lampen en lampen van chroom en staal. Uiteraard heeft iedere lamp een uniek design zodat u voor iedere kamer wel een geschikte Grok lamp kunt vinden! Heeft u vragen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze lampenexperts helpen u graag op weg en ondersteunen u bij het lampen kopen.

Spaanse lampen van Grok

Grok Lighting is een gerenommeerde Spaanse firma die bekend staat om haar designerlampen van o.a. geborsteld nikkel. De lampen hebben een bescheiden prijs in verhouding met de kwaliteit en stijl van de verlichting. Deze Europese designerlampen zijn welkom in iedere kamer of zelfs werkruimte. Kunt u om welke reden dan ook niet de Grok lamp vinden die u zoekt? Stuur ons dan even een e-mail of geef ons een belletje.

Aanbod Grok lampen op Hardyverlichting.nl

Veel clubs in Spanje staan bekend om hun beeldschone designerlampen. Dankzij Grok zijn deze lampen nu ook beschikbaar voor de particulier die zijn of haar huis wil decoreren of voor de werkgever die graag een mooi kantoor heeft. Op Hardy Verlichting vindt u het meest complete aanbod Grok lampen: hanglampen, plafondlampen, tafellampen, vloerlampen en wandlampen. Grok lampen zijn van zeer hoge kwaliteit en worden gemaakt van uitstekende materialen zoals aluminium, chroom, staal, glas en kunststof. De armaturen van Grok zijn op zichzelf al een kunstwerk. Een perfecte combinatie van design, kwaliteit en innovatie.

Grok en LEDS-C4

Grok is een officieel merk van Leds-c4, een Spaans bedrijf met diverse lampenmerken. Door de jarenlange ervaring van Leds-c4 met zowel Grok als andere lampenmerken bent u verzekerd van een goede kwaliteit en uitstekende service. Meer dan 40 jaar ervaring binnen de verlichtingsbranche geven u deze garantie. Via Hardyverlichting.nl bestelt u deze schitterende lampen eenvoudig online. Online lampen kopen is makkelijk, voordelig en u geniet van dezelfde garantie als normaal. Doen dus!
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden