Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Design hanglampen

Op zoek naar design hanglampen? Hardy Verlichting heet u welkom! In onze online winkel vindt u een breed assortiment aan design hanglampen. Wij hebben allerlei soorten en maten hanglampen zoals moderne, klassieke, romantische en trendy hanglampen, kroonluchters en industriële lampen. Uiteraard spannen onze design hanglampen de kroon. Uw product is eenvoudig te vinden: selecteer het type hanglamp dat u zoekt, selecteer het merk en de kleur. U ziet direct of wij een design hanglamp hebben die voldoet aan uw eisen! Uiteraard zijn alle hanglampen voorzien van een foto, zodat u weet wat u koopt.

Uw design hanglampen expert!

Hardyverlichting.nl is niet zomaar een online lampen winkel. Hardy Verlichting is al meer dan 50 jaar lampenexpert en heeft de nodige ervaring en expertise op het gebied van design hanglampen. Hardyverlichting.nl signaleert altijd tijdig de nieuwste hanglampen trends maar weet ook welke klassieke hanglampen nog steeds de show stelen! Wilt u advies alvorens u uw hanglamp aanschaft? Neem dan contact op met een van onze ervaren lampenexperts. Zij staan u graag te woord en helpen u met alle plezier bij het kiezen van een design hanglamp. Ons uitgebreide assortiment maakt uw keuze er immers niet gemakkelijker op!

Hanglampen: de functie

Hanglampen, wie kent ze niet? Bijna iedere kamer die we binnenlopen heeft op z'n minst een hanglamp, of het nu gaat om een kroonluchter, een hangende TL-buis of een LED hanglamp. We kiezen niet alleen voor een mooi design; we willen ook graag een hanglamp die functioneel is. Een prachtig armatuur met een goede lichtbron op de juiste plaats, zodat deze de kamer verlicht zoals u het graag ziet! Vaak hangt de lamp aan het plafond via een koord, ketting of metalen staaf. Het kan ook leuk en functioneel zijn om meerdere design hanglampen in een rij op te hangen, bijvoorbeeld boven de eettafel.

Soorten design hanglampen

Veel van onze design hanglampen zijn energiebesparend. Vindt u energiebesparing belangrijk, bekijk dan eens onze energiezuinige LED hanglampen. U kunt uw keuze verder bepalen aan de hand van de kamer. Welke kamer moet uw hanglamp verlichten? De eetkamer, de keuken, de woonkamer, of hangt u de lamp liever buiten? Houdt in ieder geval de stijl van de kamer in gedachten. Is uw huis of de betreffende kamer ingericht in een traditionele, klassieke stijl? Dan zal een van onze klassieke hanglampen waarschijnlijk het beste passen. Hetzelfde geldt voor het formaat van de lamp. Kies een maat die bij de rest van de inrichting past.

Merken en materialen design hanglampen

Onze design hanglampen zijn beschikbaar in een oneindig aantal maten en materialen. Zo heeft Hardy Verlichting een assortiment XXL hanglampen; extra grote verlichting voor uw interieur. Verder verkopen wij alle bekende merken hanglampen zoals Ecomoods, Lirio, Philips en Steinhauer. Dan is er nog de materiaalkeuze. Van welk materiaal zoekt u een design hanglamp? Binnen ons aanbod vindt u hanglampen van aluminium en glas tot aan kunststof en metaal. Bekijk snel ons online aanbod en bestel uw design hanglamp via Hardyverlichting.nl!
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden