Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Koop de mooiste industriële lampen bij Hardy Verlichting

Een interieurtrend die u niet mag missen is de industriële trend. Veel huizen worden strak ingericht, wat u terugziet in zowel meubilair als aankleding. U vindt hier bijvoorbeeld veel betonvloeren, strakke meubels, stoere kleuren en natuurlijke materialen. Deze trend is ook bij lampen te zien. Hardy Verlichting volgt de laatste ontwikkelingen op het gebied van verlichting op de voet. Wij hebben daarom ook een ruim assortiment industriële lampen van bijvoorbeeld Lucide en SLV. Doordat wij alleen lampen van bekende merken verkopen, bent u verzekerd van een hoge kwaliteit.

Industriële lampen in stoere materialen en kleuren

Kenmerken van industriële verlichting zijn robuuste materialen, strakke vormen en veel grijs- en metaaltinten. De lampenkappen zijn vrijwel allemaal van metaal gemaakt en hangen meestal aan een grove ketting. Dit draagt nog eens extra bij aan de industriële look van deze lampen. Hoewel deze lampen onder de categorie industriële lampen vallen, passen ze goed in ieder interieur. Door de natuurlijke kleuren kunt u ze makkelijk combineren met andere meubels en lampen. Neem bij vragen over onze lampen altijd even contact op met de klantenservice. Wij helpen u graag verder, zodat u tevreden bent met uw aankoop.

Eenvoudig verlichting bestellen in onze webshop

Verlichting bestellen is zeer eenvoudig. Voeg de juiste lampen aan de winkelwagen toe, vul uw persoonlijke gegevens in, selecteer de juiste betaalmethode en bevestig de bestelling. De producten worden zo snel mogelijk bij u thuis geleverd. Wanneer u de industriële lampen liever online bekijkt, kunt u altijd langskomen in onze showroom. Onze openingstijden vindt u op HardyVerlichting.nl.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden