Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Type
Series
filter
    prijs
    • --
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Philips InStyle: een nieuw merk van Philips

Philips heeft weer een nieuw merk gecreëerd: InStyle. Dit is een speciale lampenlijn voor de ervaren lampenshopper. Design is een van de belangrijke aspecten bij deze lampenlijn. Verder vindt Philips het belangrijk dat deze lampen ontwikkeld worden volgens hedendaagse normen en standaarden en dat de lampen continu de actualiteit representeren. Kies voor een Philips armatuur voor op de tafel, aan de wand, of op de vloer.

Philips Instyle Plafonnière

De Philips InStyle collectie is er voor al uw lampen. Ze zijn namelijk beschikbaar als wandlamp, plafondlamp, vloerlamp, of tafellamp. Heeft u bijvoorbeeld al eens gekeken voor een nieuwe Philips InStyle plafonnière? Dit zijn bijzondere hanglampen uit de lampenlijn waarmee u kunt experimenteren en uitproberen. Veel van de InStyle lampen kunt u bijvoorbeeld dimmen. Iedere stand van de lamp geeft uw kamer een ander beeld. Creëer een warme, huiselijke sfeer met iedere dimstand.

Philips lampen voor ieder interieur

De Instyle Philips collectie heeft lampen voor ieder interieur. Of u nu kiest voor een klassieke, traditionele inrichting of een moderne inrichting, een Philips armatuur kan er altijd wel in. Deze verlichting is bewezen van hoge kwaliteit en en uitstekend te combineren. Werk uw kamer bijvoorbeeld af met gordijnen, meubels of andere aankledingen die goed bij uw Philips lamp passen. Maak verschillende combinaties en haal keer op keer het beste uit uw lamp naar boven.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden