Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Mooiste kinderkamer lampen assortiment!

Hardy Verlichting heeft een groot maar vooral ook mooi assortiment kinderlampen. U vindt hier de leukste lampen voor de babykamer of kinderkamer. In principe zijn onze kinderlampen te gebruiken vanaf het moment dat uw kleintje geboren is. Wanneer uw kindje kan zien, wordt hij of zij onmiddellijk verblijd door onze prachtige kinderlampen. Heeft u een dochter of misschien zelfs meerdere dochters? Een roze kinderlamp doet het dan altijd goed. Nou, wij zeggen: bekijk ons aanbod en laat het ons weten als u vragen heeft over onze kinderlampen!

Meer dan een kinderlamp

Kinderkamer lampen moeten voldoen aan de fantasie van uw kind. Kinderen hebben een grote belevingswereld en daarbinnen moet de kinderlamp passen. Onze kinderlampen voldoen stuk voor stuk aan een rijke fantasie. Neem bijvoorbeeld de Lucide kinderlampen of de Disney by Philips lampen. De keuze is ruim genoeg; u vindt altijd wel een lamp die mooi staat in de kinderkamer. Want dit is natuurlijk ook van belang voor de beleving van uw kindje. Alle lampen in de kinderkamer zijn gemaakt van de beste, veiligste materialen. Ze brengen vrolijke kleuren en sfeervolle verlichting in de kinder- of babykamer.

Kinderlampen LED

Veel kinderen laten het licht op hun kamer per ongeluk branden wanneer zij de kamer verlaten. Dit is voor u als ouder ongetwijfeld een herkenbaar fenomeen. Daarnaast slapen veel kinderen graag met het licht aan. Derhalve zijn al veel kinderkamer lampen voorzien van spaarlampen. Geïntegreerde LED is echter nog zuiniger dan een spaarlamp. LED levert u o.a. een besparing op de energierekening op want LED lampen gebruiken weinig stroom waardoor de lamp lang meegaat. Bovendien wordt LED niet warm: denk aan de tedere kinderhandjes! Hardyverlichting.nl is een van de eerste online lampenexperts met LED lampen voor de kinderkamer. LED doet niets af aan het design van de kinderlampen. Bekijk snel ons assortiment!

Lampen kinderkamer: waar op letten?

Waar moet u op letten bij lampen voor de kinderkamer? Het meeste werk is al voor u gedaan: de lampen zijn gemaakt van veilige materialen, ze zijn energiezuinig en het design is vrolijk en blij. Toch zijn er nog een aantal zaken waar u zelf op moet letten: hoe groot is de kinderkamer? Een enorme lamp op een klein kamertje is natuurlijk niet nodig. Wilt u 1 kinderlamp of meerdere kleine kinderlampjes? Moeten de kinderkamer lampen fungeren als nachtlamp of niet? Denk hier rustig over na voordat u uw beslissing neemt. Wellicht kunnen wij u adviseren. Neem daarvoor contact met ons op, of kijk alvast rond tussen ons aanbod populaire kinderkamer lampen en bestel online.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden