Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Kinderverlichting

Kinderverlichting maakt de kamer van uw kind een stuk leuker. Door de verschillende vormen van de lampen passen ze in ieder interieur en zijn ze geschikt voor ieder kind. Hardy verlichting heeft een enorm aanbod aan kinderverlichting. Dus of uw kind nou een stoere ridder is of niet, bij ons vindt u gegarandeerd de juiste lamp.

Uiterlijk kinderverlichting

Verlichting hoeft niet perse saai te zijn. Dat bewijst ons aanbod aan kinderlampen. Je kunt het zo gek niet verzinnen of wij hebben het in ons assortiment. Zo hebben wij plafonnieres in de vorm van kikkers, bijen en de maan. Hanglampen die er uit zien als motoren, vliegtuigen, en zelfs in de vorm van wolkjes. Het maakt dus niet uit of uw kind een stoere piraat of een prinses is: voor iedere kinderkamer kunt u bij ons de perfecte lamp vinden. Natuurlijk hebben wij ook kinderverlichting met een iets strakker uiterlijk. Dus wilt u liever geen lampen in de vorm van een paars olifant, dan kunt u dat ook bij ons vinden.

Kinderverlichting: nachtlampjes

Het nachtlampje wat u vroeger als kind had, kent u vast nog wel. Deze stak je in het stopcontact en dan had u licht wanneer u 's avonds wakker werd. De meeste van deze nachtlampjes waren redelijk eenvoudig. Een wit licht: meer was het niet. Tegenwoordig zijn ze niet zo simpel meer. Ze komen echt in allerlei vormen en maten. Van dierenfiguurtjes tot gekleurde nachtlampjes. Bij ons kunt u het allemaal vinden. Naast nachtlampje die je direct in het stopcontact steekt, hebben wij ook kinderverlichting die op batterijen werkt of een langere stekker heeft. Voor iedere slaapkamer hebben wij dus een kinderlamp, zodat u zeker weet dat wanneer uw kind 's nachts wakker wordt ze ook verlichting hebben.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden