Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Klassieke verlichting

Op zoek naar een lamp die in ieder type huis en bij iedere stijl past? Dan kun je het beste voor klassieke verlichting kiezen. Het uiterlijk van deze lampen past namelijk echt bij elk interieur. Hardy verlichting heeft verschillende type lampen van deze stijl. Dus of u nu op zoek bent naar een klassieke wand- of hanglamp bij ons kunt u zeker terecht. Neem dus gelijk een kijkje in onze webshop om te zien welke lampen wij allemaal in ons assortiment hebben.

Wat is klassieke verlichting?

Klassieke verlichting betekent niet dat dit type lamp antiek of ouderwets is. Juist het tegenovergestelde. Klassieke lampen zijn niet tijdsgebonden, omdat ze onafhankelijk van modegrillen zijn. Hierdoor passen ze in ieder huis en bij iedere stijl. De meeste klassieke verlichting heeft een neutrale kleur, zoals brons of koperkleurig. Wanneer de lamp een lampenkap heeft, dan is deze meestal wit of een variatie van deze kleur. Daarnaast hebben deze lampen vaak ook een strak uiterlijk. Geïnteresseerd in dit type lamp? Breng dan een bezoekje aan onze webshop voor de verschillende type klassieke verlichting die wij aanbieden.

Klassieke verlichting plaatsen: tips

Voordat je een lamp aanschaft, wil je natuurlijk weten hoe deze er uit ziet in je huis. Aan de hand van een afbeelding kan het lastig zijn om te beslissen of klassieke verlichting bij je in huis past. Wat je kunt doen om de keuze wat makkelijker te maken, is de vorm van de lamp (de lengte en breedte) uit een stuk karton te snijden en deze tegen de muur te houden. Zo kun je zien hoe het er (ongeveer) uit gaat zien. Een andere tip voor wandverlichting is dat wanneer je deze boven een bank plaatst, is dat je deze iets hoger plaatst dan wanneer je deze in bijvoorbeeld een hal installeert. De reden hiervoor is dat de door de warmte de bank kan verkleuren. Dit is overigens alleen bij wandlampen met halogeenverlichting het geval.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden