Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

LED verlichting: de rage van het moment

Led verlichting is de rage van het moment. Led lampen lijken de gloeilampen en spaarlampen volledig te gaan vervangen. Ook halogeenlampen doen het minder goed. Dit komt door de vele voordelen van ledlampen: de levensduur is extreem lang, het energieverbruik is laag en daardoor de kosten ook. Daarbij heeft een led lamp geen opstarttijd nodig. In onze webwinkel kunt u led lampen kopen voor verschillende oppervlakken: het plafond, de wand, de vloer, de tafel, etc. Onze ledverlichting is daarnaast beschikbaar in veel verschillende kleuren zoals bruin, chroom, staal, wit, zwart, zilver, en nog veel meer! Bekijk direct ons assortiment ledverlichting en led lampen en kies een mooi armatuur erbij.

Mogelijkheden van LED lampen

Led verlichting is ontzettend mooi en de mogelijkheden ermee zijn oneindig. Omdat veel mensen er niet van op de hoogte zijn willen wij u via deze weg inlichten over een aantal van deze mogelijkheden. Om te beginnen hebben led lampen een schitterend warm en wit licht. Het licht is direct fel, u hoeft niet – zoals bij spaarlampen – te wachten op kracht. Desondanks is er evengoed een energiebesparing tot wel 80% in vergelijking met onze oude gloeilampen. Hierdoor gaan ledlampen langer mee (tot wel 20 jaar!). Dit is 25 keer langer dan gloeilampen. Vaak is led verlichting dimbaar, een optie waardoor de mogelijkheden van led lampen nog groter worden.

LED verlichting: zuinig en veilig

Led verlichting is zeer zuinig, maar is het ook veilig? Absoluut! Zelfs met kleintjes in huis hoeft u nergens voor te vrezen. Ledlampen bevatten namelijk geen schadelijke stoffen zoals kwik. Bovendien wordt de lamp zelf niet heet. U hoeft dus niet bang te zijn voor de tedere handjes van uw kinderen. Zelfs als de ledlamp al uren aanstaat kunt u de led lamp nog met blote handen aanraken. Ledverlichting wordt namelijk niet warmer dan 60 graden. Dit in tegenstelling tot halogeenspotjes die tot wel 700 graden Celcius warm worden!!

Led lampen kopen

Hardy Verlichting wil iedereen aanraden led lampen te kopen. Het is een energiezuinige, veilige en mooie oplossing. Wij willen u dan ook graag helpen bij het kopen van een led lamp. Selecteer uw categorie, de kleur en het materiaal waarvan u wilt dat de ledlamp gemaakt is. Houd daarbij altijd in gedachten in welke ruimte de led lamp moet komen. Buiten wilt u natuurlijk een heel andere lamp dan in de eetkamer of de badkamer. Wij wensen u in ieder geval veel succes met winkelen!
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden