Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Philips Ledino: Led verlichting van Philips

De laatste jaren stijgt led verlichting voortdurend aan populariteit. Logisch dus dat Philips een lijn led verlichting uit heeft gebracht: de Philips Ledino serie. De Ledino Philips serie bestaat uit lampen voor zowel binnen als buiten. De Ledino lampen geven een warm licht af en zijn ook ideaal als een wat lagere lichtsterkte wenselijk is. Daarnaast is het merendeel van de lampen te verstellen middels een dimmer. Zo kunt u altijd zelf de gewenste lichtsterkte instellen!

Voordelen van led verlichting

Philips Ledino led verlichting heeft ontzettend veel voordelen. Waarschijnlijk wist u al dat led verlichting zuinig is, maar weet u ook hoe zuinig? Wij bespreken een paar voordelen van led verlichting. Een lamp uit de Ledino serie hoeft niet op te warmen maar is direct op volle sterkte. Desondanks gaat een Ledino lamp 25 keer langer mee dan een normale gloeilamp. Omdat led verlichting zeer zuinig is, bespaart u op de energierekening, en niet zo'n beetje. De besparing kan al gauw oplopen tot enkele honderden euro's per jaar. Dat is te veel om te laten liggen!

Het design van de Ledino's

Vaak zijn de dingen die het beste of het voordeligste zijn, het lelijkst. Dat is bij de Philips Ledino serie absoluut niet het geval. De armaturen hebben de modernste designs en zijn helemaal bij op het gebied van de laatste trends. De lampen zijn beschikbaar in prachtige kleuren waaronder aluminium, antraciet, chroom, staal en zwart. Voor welke kamer zoekt u een led lamp? Met de Ledino Philips kunt u iedere kamer energiezuinig decoreren. Een tuinlamp voor buiten, een tafellamp voor de woonkamer of uw nachtkastje en spots voor in de hal.

Ledino Philips bestellen op Hardyverlichting.nl

Hardy Verlichting heeft regelmatig Ledino Philips lampen in de aanbieding. Bestelt u in onze webshop dan kunt u van deze mooie kortingen profiteren. Daarnaast benut u dezelfde voordelen als onze offline klanten. Iedere lamp is zichtbaar, levertijden zijn kort en achteraf betalen is mogelijk. Meer wensen is haast niet mogelijk.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden