Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Type
Series
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Lucide verlichting

Lucide is een van de grootste lampenmerken in Europa. Het Belgische bedrijf is koploper op het gebied van energiebesparende verlichting en altijd op de hoogte van de nieuwste trends in de lampenindustrie. Lampen van Lucide zijn gemaakt van duurzame materialen: u kunt er jarenlang mee doen. De collectie Lucide lampen op Hardy verlichting is groot en met voldoende afwisseling. Wij zijn van mening dat er voor iedereen een geschikte Lucide lamp te vinden is.

Collecties en series Lucide verlichting

Lucide staat o.a. bekend om zijn moderne spots. Lucide optimaliseert hierbij ieder onderdeel van de lamp en zorgt ook voor een perfecte afwerking. Alles wordt in overweging genomen, waaronder de materialen, het design, de kleuren en de lichtbronnen. De gemaakte keuzes hierin vormen samen één geheel: de Lucide lamp. Behalve spots maakt de Belgische lampenproducent lampen voor bijvoorbeeld de kinder- of tienerkamer, wandlampen, tafellampen, plafondlampen en zelfs vloerlampen. In verband met duurzaamheid produceert Lucide uiteraard ook LED verlichting. Bekijk snel de series en bestel uw lampen voordelig via Hardyverlichting.nl.  

Binnenverlichting van Lucide

Lucide verlichting is er voor iedereen en overal, dus ook voor binnen! Het maakt niet uit welk interieur u heeft, er is altijd wel een bijpassende Lucide lamp te vinden. Hiervoor kijkt u in ons assortiment. Misschien denkt u in eerste instantie aan moderne en strakke lampen, welke Lucide fantastisch maakt, maar ook voor de klassieke liefhebber heeft Lucide prachtige designs. In het kort gezegd heeft Lucide vooral een zeer gevarieerd aanbod waardoor u in onze webshop altijd een geschikte lamp kunt vinden.

Buitenverlichting van Lucide

Van Lucide buitenverlichting heeft u plezier in de zomer en in de winter. In de winter zijn zij bestendig tegen de kou, vorst en sneeuw terwijl zij in de zomer extreme hitte doorstaan. De buitenverlichting is niet alleen geschikt voor uw tuin, maar ook voor uw dakterras, balkon of portaal. Een mooie Lucide wandlamp is ideaal voor naast de voor- of achterdeur. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar onze afdeling over Lucide buitenverlichting.

Echte Lucide kwaliteit

Om de kwaliteit van de producten te garanderen leidt Lucide zijn werknemers zelf op. Zij zijn dus vanaf dag 1 betrokken met het productieproces en weten wat van hun verwacht wordt. Iedereen binnen Lucide zit op één lijn, zodat er keer na keer een mooie lamp geproduceerd wordt. Bij Hardy Verlichting streven wij hetzelfde na. Onze medewerkers zijn lampenspecialisten en staan u graag te woord in geval van vragen over Lucide verlichting.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden