Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Moderne verlichting

Wanneer je huis precies aan de laatste trends voldoet, dan wil je natuurlijk ook een lamp die daarbij past. Een optie is om dan een design lamp aan te schaffen, maar van deze stijl verlichting moet je wel houden. Mocht je dit iets te overdreven vinden, dan kun je natuurlijk ook voor moderne verlichting kiezen. Deze lampen zijn iets minder uitgesproken, maar vallen nog steeds op.

Moderne verlichting

Kenmerkend voor dit type verlichting zijn de strakke vormen en eenvoudige kleuren. Desondanks zijn dit soort lampen meestal echte blikvangers, zij het iets minder uitgesproken dan bijvoorbeeld design verlichting. Zo zijn er hanglampen die uit allemaal verschillende stukken zwart gekruld staal bestaan. Het doet een beetje denken aan die lintjes die je op inpakpapier plaatst. Vanwege zijn opvallende uiterlijk is deze lamp, ondanks deze simpele vormen en kleuren, zeker een eyecatcher. Daarnaast volgt moderne verlichting ook altijd de laatste trends op het gebied van lampen. Dus wil je een originele eigentijdse lamp, dan is deze stijl zeker iets voor jou. Hardy verlichting heeft verschillende lampen in deze stijl. Dus breng eens een bezoekje aan onze webshop wanneer je op zoek bent naar moderne verlichting.

Soorten moderne verlichting

Net zoals bij alle andere stijlen maakt het bij moderne verlichting niet uit waar je deze wil plaatsen, want ieder type lamp is beschikbaar in deze stijl bij Hardy verlichting. Dus of je nu op zoek bent naar een hanglamp voor boven de keukentafel of een vloerlamp om extra sfeer te creëren bij ons kun je terecht.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden