Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Type
filter
    prijs
    • --
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Geen producten aanwezig met deze filter opties

Philips myLiving woonkamer lampen

Altijd al op zoek geweest naar de perfecte lamp voor uw woonkamer? Staak dan het zoeken! Nu is er de Philips myLiving collectie die bestaat uit de mooiste woonkamer lampen. De serie bestaat uit energiezuinige ledlampen die tevens zorgen voor een mooi zacht en warm, maar toch wit licht. Philips is koploper op het gebied van led technologie en creëert de prachtigste lampen voor uw woonkamer.

Philips myLiving designs

U zou het misschien niet verwachten, maar de Philips myLiving lampen hebben prachtige designs, net zoals de duurste Italiaanse designerlampen. U betaalt er echter aanzienlijk minder voor! De lampen zijn namelijk bedoeld om uw woonkamer te decoreren, en niet om u arm te maken. U kunt kiezen uit aantrekkelijke aluminium, glas, (kunst)stof of metalen designs. Liever een kleurtje? Kies dan een bronzen of beige lamp. Hoewel de collectie bedoeld is als woonkamer lampen  zijn ze prima om ook in de gang, slaapkamer of keuken te hangen of neer te zetten. Want ook dat is een optie! Een hanglamp, een stalamp of een tafellamp? Kortom, keuze genoeg met de Philips my living serie.

Koop uw Philips lampen online!

Waarom zou u nog de moeite nemen om af te reizen naar een lampenzaak, terwijl u ook vanuit uw eigen huis lampen kunt kopen? De webwinkel is voorzien van foto's van ieder product evenals de prijs en additionele productinformatie. Heeft u toch nog vragen? Dan kunt u via de online chat of de telefoon al uw vragen stellen aan een van onze lampenspecialisten. U kunt achteraf betalen en indien u zich toch bedenkt krijgt u uw geld gewoon terug. U leest het, geen reden meer om te gaan winkelen in de drukte! En mocht u nou echt uw lamp in levende lijven willen zien, dan kunt u naar onze showroom komen waar al onze Philips myLiving lampen zijn uitgestald.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden