Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Plafondlampen bij Hardyverlichting.nl

Plafondlampen, oftewel plafonnieres, kunt u kopen via Hardyverlichting.nl. Zoekt u plafondverlichting voor de eetkamer, de gang, de keuken, de slaapkamer of misschien zelfs voor buiten? Hardyverlichting.nl heeft het allemaal! In onze webshop kunt u zelf kiezen in welke kleur u een plafond lamp zoekt. Ook het materiaal is niet geheel onbelangrijk. Houdt altijd in gedachten voor welke kamer uw plafonniere bedoeld is. In de eetkamer hangt u natuurlijk een andere plafondlamp dan in de slaapkamer. Voor een breed aanbod plafonnières bent u bij Hardyverlichting.nl in elk geval aan het juiste adres. Geniet van de gemakken van online bestellen en heb uw plafonnière zeer snel nog in huis!

Plafonnières: de voordelen

Een plafonnière oftwel een plafondlamp is een platte lamp met een korte voet. De plafond lamp zit vast aan het plafond, waarbij de kabels e.d. weggewerkt zijn in een plafond. U kent ze vast wel van het toilet of de badkamer. Plafondverlichting komt vaak voor in kleinere ruimtes zodat er geen ruimte verloren gaat door een lamp. Plafond lampen worden echter steeds moderner. Ze worden in iedere kamer gebruikt en vaak zelfs buiten. Plafondlicht is namelijk goed licht. Zowat alle hoeken van de kamer worden belicht. Omdat de plafond lamp steeds populairder wordt verschijnt deze in steeds meer designs en merken. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een plafondlamp van Eglo, Grok, Lucide of Philips.

Plafonnières in verschillende stijlen

Door de populariteitstoename van plafonnieres zijn ze in steeds meer stijlen te krijgen. Uiteraard is moderne plafondverlichting in opkomst, welke gekenmerkt wordt door lichte kleuren en een frisse uitstraling. Klassieke plafondlampen daarentegen hebben juist een traditionele uitstraling. Hoewel de klassieke plafond lampen er soms antiek kunnen uit zien zijn ze dit (in de meeste gevallen) niet. Het zijn nieuwe lampen dus de kwaliteit is net zo goed als die van moderne plafond verlichting. De stijl is alleen anders. Bent u een echte romanticus? Een aantal plafondlampen zijn speciaal voor u ontwikkeld! Hardy Verlichting heeft van alle stijlen wat. Kijk bijvoorbeeld ook eens tussen onze trendy plafondlampen, onze design plafondverlichting of onze extra groten lampen voor het plafond.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden