Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Spots en spotjes: de 'finishing touch' voor uw woning!

Met spots oftewel spotjes creëert u de finishing touch voor verschillende kamers in uw woning. Spotjes zijn bijvoorbeeld erg populair in de badkamer, keuken of gang. Ingebouwde spotjes zien er strak afgewerkt uit en geven bovendien gericht licht. Daardoor zijn ze ook gericht op kantoor of een andere kamer waar u duidelijk licht nodig heeft. Koken is bijvoorbeeld bijna niet te doen zonder goede verlichting. Met bijna 500 spots heeft Hardyverlichting bijna het grootste assortiment spots. Daarnaast zijn onze spots verlichting al verkrijgbaar vanaf 12,00 euro, voor iedereen betaalbaar dus!

Led spots

Complete informatie over led verlichting vindt u in onze categorie LED lampen. Samenvattend is led licht energie- en kostenbesparend en veilig voor uzelf en voor uw kinderen. Led spots zijn goed voor het milieu omdat ze stroom besparen en geen giftige stoffen zoals kwik bevatten. Led verlichting gaat lang mee en geeft een helder licht. Ze zijn dus prima te gebruiken als vervanger van de gloeilamp of spaarlamp. Led spots maken veel sfeer en zijn vaak dimbaar. Op zoek naar een design spot? Geen probleem, wij hebben designer led spots van o.a. Lirio, Lucide, Philips en SLV. Stuk voor stuk topmerken met gangbare prijzen en kwalitatieve spots!

Inbouw spots

Inbouwspots worden meestal in het plafond gebouwd, maar ze kunnen ook in de muur of de vloer worden gebouwd. Inbouwspots zorgen voor een unieke uitstraling en sfeer. Ze passen binnen een klassieke stijl, maar inbouw spots zijn vooral erg trendy en hip. Onze inbouw spots zijn beschikbaar in verschillende soorten en maten. Inbouwspots zijn vaak gemakkelijker te draaien zodat u ze kunt richten op het oppervlak waar u licht nodig heeft.

Materialen spots verlichting

Spots verlichting kan van verschillend materiaal gemaakt worden. Enkele voorbeelden zijn aluminium, glas, kunststof of metaal. Bij Hardyverlichting.nl geniet u van een ruime keuze, uitstekende service en bovendien mooie prijzen voor mooie spots. Met meer dan 50 jaar ervaring in verlichting en bovendien een fysieke showroom durven wij te garanderen dat wij ook van u een tevreden klant maken. Bekijk ook onze 3000 andere lampen en profiteer van onze gratis bezorgen (bij bestellingen boven de 50 euro).
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden