Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Type
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Steinhauer lampen online kopen op Hardyverlichting.nl

Met de prachtige verlichting van Steinhauer brengt u de laatste lampenmode in huis. Liever traditionele verlichting? Met de lichtbronnen van Steinhauer kunt u alle kanten op. U vindt gegarandeerd een lamp die bij u past. Ga bijvoorbeeld voor een Steinhauer hanglamp, waar keuze genoeg van is. De Steinhauer hanglamp is één van de lampen waar dit voortreffelijke lampenmerk bekend om is geworden. Bekijk snel het aanbod in onze webwinkel of bezoek onze fysieke showroom. Hardy Verlichting, zo ziet iedereen het licht.

De Steinhauer hanglamp: van klassiek tot modern

Denken we aan Steinhauer, dan denken we aan de Steinhauer hanglamp. Hoewel we in de categorie hanglampen meer informatie geven over de Steinhauer hanglamp willen we hier graag al wat extra aandacht geven aan deze bijzondere lamp. Deze collectie bestaat namelijk uit zeer bijzondere armaturen. Fraaie bollampen aan een koord zijn bijvoorbeeld niet verkeerd, maar ook strakke ledlampen kunnen zorgen voor een magnifiek decor.

Steinhauer, al bijna 100 jaar een begrip

Al sinds 1933 is Steinhauer een van de meest prominente lampenproducenten in Nederland. Nog altijd is het een familiebedrijf, al drie generaties lang. De collectie van Steinhauer lampen blijft alsmaar groeien en inmiddels heeft de fabrikant al meer dan 1000 verschillende armaturen ontwikkeld. Verder  draagt Steinhauer graag een steentje bij aan het milieu, o.a. door het gebruik van duurzame materialen en energiezuinige verlichting zoals LED. Steinhauer is zo succesvol geworden dat het bedrijf ook buiten de Nederlandse grenzen operationeel is, maar liefst in 12 andere landen. Bekijk onze verschillende typen Steinhauer lampen en maak uw keuze.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden