Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Sfeervol licht met tafellampen

Tafellampen lijken door modernisatie steeds minder populair te worden, maar in feite is het tegenovergestelde waar! In de webwinkel van Hardyverlichting.nl vindt u voor iedere kamer geschikte tafellampen. Natuurlijk worden tafel lampen het meest gebruikt op een kantoor, maar ook voor uw slaapkamer of woonkamer zijn ze perfect. Ze kunnen bijvoorbeeld fungeren als nachtlamp of leeslamp. Een tafellamp hoeft niet veel te kosten en ze zijn een uitstekende manier om een lege kamer op te fleuren met met een vleugje design. Bekijk ons aanbod van moderne of klassieke tafellampen en laat u meeslepen door ons enthousiasme. Tegelijkertijd creëert u uiteraard een sfeervol of zelfs romantisch licht.

Tafellamp; mee op kamp!

Bij wijze van spreken natuurlijk, maar sommige tafel lampen van Hardyverlichting.nl zijn zo compact dat ze gemakkelijk mee te nemen zijn. Dit wilt echter niks zeggen over het licht dat vrijkomt. Tafellampen zijn een uitstekende lichtbron en worden vooral gebruikt bij schrijven, lezen of andere bezigheden waarbij goed licht nodig is. Wilt u een design tafellamp? Dan kunt u kiezen uit hippe kleuren om uw tafel op te vrolijken. Geel en rood zijn ons bijvoorbeeld niet vreemd. Een tafellamp wordt dikwijls aangeduid met de term eettafel lamp. Dit omdat veel mensen ook graag hun eettafel verlichten en een tafellamp is hier zeer geschikt voor. Vooral bij lange eettafels!

Design tafellamp kopen

Bent u op zoek naar een design tafellamp? Ook dan bent u bij Hardyverlichting.nl aan het juiste adres! Wij verkopen design tafellampen van veel verschillende designer merken zoals Artemide, Lirio, Steinhauer en Wofi. Verder kunt u een design tafellamp kiezen in een kleur naar wens en zijn alle tafel lampen gemaakt van hoogwaardige materialen: aluminium, metaal, staal, stof of kunststof! Kies een tafellamp die goed bij de rest van uw interieur past. Een tafellamp maakt uw interieur af! U geniet van het gemak van online bestellen. Met een paar klikken op de muisknop heeft u een tafellamp besteld en dan hoeft u alleen nog maar te wachten totdat deze op uw adres bezorgd wordt. Makkelijker kan niet!
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden