Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Trendy Verlichting

Hardyverlichting volgt natuurlijk de laatste woontrends op de voet. Daarom vindt u bij ons altijd de nieuwste, trendy lampen. Trendy lampen hebben vaak een onderscheidend ontwerp, dat opvalt tussen andere spullen en stijlen. Als u een moderne, hippe smaak heeft dan zult u tussen onze trendy lampen zeker het product vinden dat u zoekt.

Trendy lampen in verschillende stijlen

Trendy verlichting kan in verschillende stijlen gemaakt worden. Zo kan een lamp een vleugje industrieel zijn of een tikje modern. Ook wanneer u iets moois heeft gezien in een tijdschrift of op tv, dan kunt u in onze (web)winkel terecht voor deze lamp of eentje die erop lijkt. U kunt er echter ook voor kiezen om trendsetter te zijn, en een lamp te kopen die u nog nooit ergens heeft gezien.

Betaalbare trendy verlichting

Trendy verlichting, dat klinkt misschien heel duur, maar dat is het niet. Op Hardyverlichting.nl worden goede en eerlijke prijzen gehanteerd, zodat u nooit te veel betaalt voor een product. Daarnaast zijn er trendy lampen in alle soorten en maten beschikbaar. Zoekt u een trendy lamp voor tegen de muur? Wij hebben het. Zoekt u een trendy plafondlamp? Die vindt u hier. Tevens zijn er verschillende merken die moderne verlichting kopen. Met onze zoekfilter kunt u zoeken op kleur, maar ook op prijs en stijl.

Heeft u nog vragen over onze trendy verlichting, of onze service of lampen in het algemeen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden