Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Categorieën
filter
    prijs
    • --
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Plafondventilator met lamp

Een plafondventilator met lamp is al jaren populair. Hij is niet alleen mooi, maar ook functioneel. Een plafondventilator vindt u vaak in de badkamer. Dit omdat er bij het douchen of het wassen vaak een damp vrijkomt van het heet water. De ventilator helpt tegen deze damp, en houdt de ramen en spiegels dampvrij. Een andere kamer waar een plafondventilator vaak te vinden is, is de slaapkamer. Dit omdat we in de zomer – tijdens hitte – graag wat afkoeling zoeken en in de slaapkamer is afkoeling vaak moeilijk te vinden. Bijna iedere plafondventilator met lamp wordt geleverd met afstandsbediening!

Ventilator kopen op Hardyverlichting.nl

Momenteel wordt het steeds makkelijker en populairder om online te winkelen. Hoewel Hardy Verlichting al 50 jaar een fysieke winkel heeft kunnen wij natuurlijk niet achterblijven op online gebied. Wij willen u het winkelen zo gemakkelijk mogelijk maken en daarom hebben wij onze webwinkel opgezet. U geniet van dezelfde scherpe prijzen, maar u bestelt vanuit uw eigen omgeving. Ook thuis verdient u een compleet assortiment te kunnen bekijken. Vandaar dat wij onze ventilatoren online aanbieden. De mooiste designs, van licht tot donker, u vindt ze allemaal in onze webshop! Populair zijn vooral de LaCreu ventilatoren. Wilt u een ventilator kopen? Plaats hem in uw winkelwagen en reken af (betalen kan ook achteraf). Dan is het alleen nog maar wachten op de bezorger... Makkelijker kan niet!

Plafondventilator: een must-have in de zomer

In de zomer is het heerlijk dat het warm is, zeker in Nederland genieten we hier intens van. Het enige nadeel is echter dat we niet kunnen slapen! De plafondventilatoren van Hardy Verlichting zijn hier een oplossing voor. Zij kunnen u afkoeling bieden op een plek waar u dacht dit nooit te vinden! We hebben ventilatoren met 3, 4, 5 en 6 bladen. Hoe veel wind wilt u?
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden