Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Soorten staande lampen

Hardyverlichting.nl – uw online speciaalzaak op het gebied van verlichting – heeft een breed assortiment aan vloerlampen. Hedendaagse staande lampen zijn veelal voorzien van een strak en uniek design om uw kamer er nog beter uit te laten zien. Zo zijn moderne staande lampen vaak voorzien van ledverlichting of een extra leeslampje. Klassieke lampen hebben daarentegen vaak een zachte, bronsachtige kleur waardoor zij goed bij houten meubels passen. In opkomst zijn booglampen. Deze nieuwe ontwikkeling ziet eruit als een grote boog over je bang of tafel. Door deze boog krijg je uitstekend licht, bijvoorbeeld recht boven je, terwijl de staande lamp gewoon achter de bank kan blijven staan.

Vloerlampen kopen

U wilt een staande lamp kopen. Dit vinden wij een goed idee! Staande lampen zijn makkelijk te verplaatsen, waardoor u de plek van de staande lamp kunt afwisselen. Veel staande lampen hebben een dimmer. Hiermee kunt u de sterkte van het licht instellen, wantu  wilt natuurlijk fel licht als u aan het lezen bent, en zwak licht als u een film op televisie kijkt. Gaat u een staande lamp kopen, ben u dan bewust van het verschil tussen downlighters en uplighters: downlighters geven licht af naar beneden en uplighters geven licht af naar boven. Houd hier rekening mee, afhankelijk van waarvoor u de staande lamp voor wilt gebruiken.

Vloerlampen

U wilt zeker weten dat u een kwalitatieve lamp koopt en bent op zoek naar een designer staande lamp. In onze online shop vindt u staande lampen van verschillende designers. Wij verkopen stalampen van o.a. Grok, Ledino, Philips, Steinhauer en Wofi. Al onze merken staan bekend als merken die enkel lampen produceren van de hoogste kwaliteit. Bovendien krijgt u bij Hardyverlichting.nl 2 jaar garantie op iedere lamp. Zodoende bent u verzekerd van een design lampen van goede kwaliteit en een leverancier met uitstekende service.

Advies over staande lampen

Denk na over de ruimte waarin u de staande lamp wilt plaatsen. In een grote ruimte is een goede lichtplanning nodig. Vloerlampen worden namelijk meestal in de woonkamer geplaatst; de grootste kamer van het huis. Ledverlichting wordt steeds populairder, zo ook de ledverlichting voor staande lampen. Wilt u ook bijdragen aan het milieu en tegelijkertijd een paar centjes besparen? Kies dan voor een staande lamp met ledverlichting.
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden