Beste bezoeker
Hardy Verlichting is tijdelijk gesloten !

Tot medio September ivm de vakanties.

Reeds lopende bestellingen worden uiteraard nog gewoon netjes afgehandeld.
Gebruik de filter
Categorieën
filter
    prijs
    • --
    kleur
    materiaal
Showroom 1200m² Bezoek onze showroom!
Gratis parkeren.
Hardy winkel Rijksweg-zuid 118
6161 BR Geleen

+31 (0)46 474 32 22
support@hardy.nl

Openingstijden showroom:

Ma: 12:00 t/m 18:00 uur
Di: 09:00 t/m 18:00 uur
Wo: 09:00 t/m 18:00 uur
Do: 09:00 t/m 18:00 uur
Vr: 09:00 t/m 18:00 uur
Za: 09:00 t/m 17:00 uur

Wandlampen op Hardyverlichting.nl

De wandlampen van Hardyverlichting.nl zijn werkelijk prachtig. Zo'n schitterende wandlampen heeft u nog nooit gezien. Met uiterste zorg gemaakt door de beste topdesigners zijn een aantal niet te missen wandlampen tot stand gekomen. SLV heeft een aantal prachtige wandlampen moderne wandlampen ontwikkeld die in ieder trendy huis horen te hangen. Liever een klassieke wandlamp? Bekijk dan eens de designs van Steinhauer. Uniek en zeer bijzonder, deze lampen maken van iedere kamer een wonder!

Bestellen bij Hardyverlichting.nl

Het bestellen en kopen van een wandlamp op Hardyverlichting.nl is zeer eenvoudig. Bekijk goed ons aanbod van wandlampen. Selecteer bijvoorbeeld op type, merk of op prijs. Wanneer u zeker bent van uw keuze dan plaatst u de wandlamp in uw winkelwagen. Bij het afrekenen kiest u de gewenste betaal- en bezorgmethode en klaar is kees. Indien gewenst kunt u zelfs achteraf betalen. U winkelt in een veilige omgeving vanuit uw eigen vertrouwde plekje. Het enige wat u nog te doen staat, is het wachten op uw pakketje!

Wandlampjes en armaturen

Net zoals de meeste andere lampen zijn wandlampen steeds vaker ledlampen. Ledverlichting is energiezuinig waardoor u kosten op de energierekening bespaart. Wandlampjes zijn lampen die vaak aanstaan. Ze dienen als achtergrond licht. Een energiezuinige lamp zal dus goed van pas komen. Met ledverlichting kunt u natuurlijk evengoed genieten van de prachtigste armaturen, die vaak nog handmatig zijn samengesteld!

Beweegbare wandlampen

Wandlampen zijn vaak beweegbaar of verstelbaar. Dit is zeer handig, zeker wanneer uw wandlamp ook dient te fungeren als leeslamp. U kunt het licht dan richten op de juiste plaats. In sommige gevallen hebben de wandlampen ook een dimmer. In dat geval tovert u de kamer al helemaal binnen een handomdraai om in een prachtige sfeervolle kamer. Bekijk vooral eens onze Steinhauer wandlampen als dit u aanspreekt. Er is keuze genoeg! Komt u onverhoopt ergens niet uit? Neem dan contact met ons op, wij staan u graag te woord!
Hardy verlichting

Copyright © 2017 Hardy.nl

Alle rechten voorbehouden